Redragon Anivia, wired mechanical keyboard,RGB, brown switch Black HU
cikkszám: K614-RGB_BROWN_HU

Leírás

Lapos: Az új, pengevékony Anivia vörös kapcsolói nem csak csendesek, de a legújabb fejlesztéseknek hála nagyon helytakarékosak is: a kapcsolók mérete 11 mm-re, billentyűsapkák 4 mm-re a billentyűház 8,5 mm-re csökkent.

Kompakt méret: a sztenderd billentyűzetekhez viszonyítva a méretei 40%-kal kisebb, míg a súlya csak 420 gramm, így rendkívül könnyen szállíthatóvá, és ideális választássá teszi hosszú utazásokhoz is.

Kompromisszummentes: nem lesz hiányérzeted, hiszen az összes elhagyott billentyű (pl. nyíl gombok, numpad gombjai) egyszerűen, az FN + egy billentyű előhívhatóak.

Magával ragadó fények: Az unalmas billentyűzetek kora lejárt. 20 előre beállított háttérvilágítási módból választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

Biztos háttér: a kifinomult szoftveres támogatásnak köszönhetően igazán gyerekjáték elsajátítani a billentyűzet használatát. Legyen szó a makró gombok beállításáról vagy a háttérvilágítás megváltoztatásáról, pár perc gyakorlás után már magabiztosan fogod kezelni a számítógéped ékét.

Specifikációk

TípusBillentyűzet
PS/2 csatlakozóNem
USB csatlakozóIgen
Wireless 2,4GHzNem
BluetoothNem
MultimédiaNem
Tenkeyless (TKL)Igen
TouchpadNem
MegvilágításIgen
Mechanikus switchIgen
Switch típusaBrown switch
SzínBlack
NyelvHUN