Redragon Shiva RGB Membrane Gaming Keyboard Black HU
cikkszám: K512RGB_HU

Leírás

Programozható billentyűk. 6 db macro gombbal (G1-G6) felszerelt billentyűzet.  A gombok beállításához nincs szükség külön szoftverre, a feladatnak megfelelően könnyen és egyszerűen megváltoztatható a funkciójuk.

Igazi RGB háttérvilágítás. A K512 billentyűzet megvilágítása 7 előre beállított mintázattal és 6 féle móddal rendelkezik, de teljesen ki is kapcsolhatod, ha nincs rá szükséged.

26 db konfliktusmentes billentyű mellett dedikált média billentyűknek is helyet szorítottunk. 26 konfliktusmentes gomb segít, hogy játékban is kihozhasd magadból a maximumot, és ne kelljen attól tartanod, hogy egymásutáni gyors leütések miatt megnő a billentyűzet válaszideje. A média gombok segítségével játék közben is elindíthatod, megállíthatod vagy léptetheted a háttérben futó zenét, anélkül, hogy megzavarnád a játékod.

Ergonomikus kialakítás a fáradásmentes használathoz. A mágnessel rögzített csuklótámasz könnyen le és felcsatolható, a kialakításának köszönhetően lehetőséged lesz a billentyűzetet fáradság nélkül használni.

Professzionális szoftver és tartósság. A driver segítségével egyszerűen módosíthatóak a háttérvilágítás és a gombok funkciói. A billentyűzet kibír akár 100 millió leütést is, így a tartósságára nem lesz panaszod. A billentyűsapkák kettős fröccsöntéssel készültek, így attól sem kell tartanod, hogy idővel megfakulnak vagy lekopnak a billentyűk feliratai.

Specifikációk

TípusBillentyűzet
PS/2 csatlakozóNem
USB csatlakozóIgen
Wireless 2,4GHzNem
BluetoothNem
MultimédiaIgen
Tenkeyless (TKL)Nem
TouchpadNem
MegvilágításIgen
Mechanikus switchNem
SzínBlack
NyelvHUN