Redragon Zeus-X RGB 7.1 Gaming Headset Black/RGB
cikkszám: H510-RGB

Leírás

Tökéletesen tiszta hangzás - Élvezd az igazán tiszta és veszteségmentes 7.1 surround hangzást, ami tökéletes elvonulást biztosít a külvilág zajától, legyél játékban, hallgass egy hangüzenetet vagy akár egy élő koncertet. Az 53 mm-es membránok széles frekvenciatartomány mellett gazdag hangzást és magas hangminőséget biztosítanak.

Szövetborítás és RGB hangulat – A fülpárnák külső borítása tartós szövet, a belső anyaga memória habszivacs, hogy hosszútávon is kényelmes legyen. A dizájnt az RGB megvilágítás teszi egyedivé.

Vedd kezedbe az irányítást – Egyszerűen, egy kézzel változtathatsz a hangerőn és az RGB módok között, így játék közben is arra fókuszálhatod a figyelmed, ami igazán számít.

Hangos és tiszta beszédminőség – A kristálytiszta bejövő hangok mellett a kimenőkre sem lesz panaszod. A mikrofon zajkioltó, lossless tulajdonsága szinte bármilyen környezetben tisztán érthetővé tesz a csapattársaid vagy barátaid számára.

Minden elemében korszerű – Font USB vezeték a tartósságért, beépített hangerő- és megvilágításszabályzó a könnyű kezelhetőségért. Használd különböző platformokon (PC, PS4, Mac vagy Nintendo Switch) akár játékra, zenehallgatásra vagy filmnézésre, minden helyzetben tökéletes hangzásra számíthatsz.

-

Specifikációk

TípusHeadset
Hangrendszer7.1
CsatlakozóUSB
Impedancia24 Ohm
Frekvencia átvitel20Hz-20kHz
MikrofonIgen
WirelessNem
SzínBlack